14 Ocak 2010 Perşembe

13 Ocak 2010: 7-6'lık maçın basın toplantısı


Maç 1 dakika eksik oynandı!
7-6 galip gelen Önlüksüzlerin takım kaptanı Ömer Bey maçtan sonra şunları söyledi: "Maça iyi başladık. Erken bulduğumuz gollerle farkı açıp daha sonra skoru korumaya çalıştık. Rakibin etkili elemanlarını iyi durdurduk. Hüsnü'yü kilitleyince işimiz kolaylaştı. Son bölümde gayri ihtiyari geri çekilince rakip etkili oldu ama yetişemediler. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız."




Öte yandan, Önlüksüzlerin etkili oyuncularından Ümit Bey ise, skoru yakaladıktan sonra gevşeyen takım arkadaşlarını suçladı. Futbolun hafiflik kaldırmayacağının altını çizen Ümit bey, "son dakikada elektrikler kesilmese halimiz ne olurdu merak ediyorum" sözleriyle, takım arkadaşlarını ciddiyete davet etti.

1 yorum:

GERGEDAN dedi ki...

Bu hafta düşürüldüğüm pozisyonda verilmeyen penaltı (kerem'in bana attığı tekmenin izlerini gösterebilirim), geçen haftaki aynı pozisyonun neden penaltı olarak değerlendirildiği (benim kerem'e attığım tekme) sorusunu akıllara getirdi.

Geçen hafta 7-7 berabere biten maçta eşitliği attığı penaltıyla sağlayan takım. Bu hafta da verilmeyen penaltıyla maç kazandı (7-6). Üstelik, pozisyonun hemen sonrasında söndürülen saha ışıkları da zihinleri karıştırdı.

Bu şekilde yenen puanlarımızın hesabını bize kim verecek, bu lig böyle nasıl tamamlanacak. Herşey iki Kerem'in ligi en yukarıda bitirmesi için planlanan birer senaryo mudur? Bu mudur?

Emeğimiz yeniyor...
Bizim de masaya yumruğumuzu vuracağımız zaman gelecektir.

s.