19 Ocak 2010 Salı

Ocak 2005'ten bir maç

İşte 2005 Ocak'ta oynanan ve Önlüksüz takımın rahat bir skorla kazandığı maçın tüm golleri:

İlk gol Bahadır'dan; uzaktan plase bir şut, kalede Suat tüm çabasına rağmen öldürücü topa yetişemiyor! Önlüksüzlerin ikinci atağında Bahadır'ın ortasını günün yıldızlarından Sami gole çeviriyor; Suat yine çaresiz. Ama gecenin asıl yıldızı Kemal Gökhan! Onun Messi'yi aratmayan bilek hareketleri ve müthiş arapasını gole çeviren yine Sami; Suat şaşkın, durum 3-0! Bu kez organize bir atak; Ümit Bey'in uzun topunu alan Hasan Sami'yle verkaça giriyor, Bahadır'a "al da at" diyor, Suat'ın hamleye mecali bile yok... 4-0! Akabinde Hasan'ın hücum presi sonuç veriyor, Ümit Bey'le Sami'nin ortaoyununda son vuran yine Sami, kendisinin 2, takımının 5. golünü atıyor; Suat bu sefer hiç ortalıkta yok.

Nihayet Önlüklüler sağdan Can'ın bindirmesiyle varlık gösteriyor, Suat ilk vuruşunda olmasa da ikincisinde skoru 5-1 yapıyor. Hemen akabinde Sezar'ın müthiş uzaktan şutuyla skor 5-2...

İkinci yarıya bir umutla başlasa da, Önlüklüler Kemal Gökhan'ın dış şutuna engel olamayınca fark yine 4'e çıkıyor. Sezar'ın skoru 6-3 yapan golüne dikkat! Müthiş bir top tekniği; inanılmaz bir vuruş becerisi... Kalede Hasan, tüm çabasına rağmen çaresiz!

Oyun disiplinin iyice kaybolduğu bu dakikalarda karşılıklı goller devam ediyor. Sami'nin uzaktan vuruşu gecenin şık gollerinden. Suat'ın mukabelesi ise kaleci Kemal Gökhan'ın hediyesi; ama son vuruş, kaliteli! Skor 7-4. Kemal Gökhan hatasını Sami'nin pasını gole çevirerek affettiriyor, 8-4 yapıyor. Karşılaşmanın son golü ise bol paslı organize bir atağın sonunda, Müçteba 'dan. Karşılaşma 8-5 Önlüksüz takım lehine sona eriyor.

Hiç yorum yok: